2015. március 6., péntek

Gázpisztoly, bézbózütő is előkerült a galamboki kocsmai attack során

Két társaság szólalkozott össze Zala megyében, Galambokon az egyik kocsmában 2015. március 5-én (csütörtökön) 20 óra 50 perckor. A szóváltást verekedés követte; egy ember könnyebben megsérült.



A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi hangoskodott először bent, majd kint a vendéglátóegység előtt, amikor egy férfi baseballütővel kiment utánuk – elmondása szerint azért, hogy elzavarja őket. Két férfi ekkor rátámadt, és egy székkel megütötték. A verekedésnek végül a kocsmáros vetett végett, aki az engedéllyel tartott gázriasztó fegyverével többször a levegőbe lőtt. A három férfit a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Közülük ketten nem tettek vallomást, a harmadik férfi pedig azt mondta a nyomozóknak, hogy csak elzavarni akarta a hangoskodókat, őt támadták meg, a baseballütőt nem használta.



A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 36 éves, 25 éves miháldi és az 54 éves galamboki férfi ellen - közölte pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.